Dag 3: Wavrechain-sous-Faulx naar Montmacq - Reisverslag uit Denain, Frankrijk van Gerry van Gerwen - WaarBenJij.nu Dag 3: Wavrechain-sous-Faulx naar Montmacq - Reisverslag uit Denain, Frankrijk van Gerry van Gerwen - WaarBenJij.nu

Dag 3: Wavrechain-sous-Faulx naar Montmacq

Blijf op de hoogte en volg Gerry van Gerwen

25 Augustus 2012 | Frankrijk, Denain

Vandaag zo'n 130 km op het programma. Veel en hard geregend vannacht, klote met opruimen vanochtend.
Tsja mijn rug blijft nog probleempje maar wel goed geslapen, allemaal trouwens. Kapot van de tegenwind en de sukkeldag van gisteren. Later meer...

groet Gerry

• 25 Augustus 2012 - 23:18

Sanne:

Morgen Parijs neem ik aan!! Nice. En er valt minder regen en er is minder wind.....

• 26 Augustus 2012 - 10:57

Elles:

Hey Ome Gerry,

Goed bezig hoor!!!! Balen van je rug maar hoop dat je er snel minder last van gaat krijgen.
    Heel veel succes en ik ga jullie in de gaten houden via deze blog!

x Elles

• 29 Augustus 2012 - 18:32

Wim Gevers:

Hoi Gerry, Daan en Mari, vanuit Mooi Rooi (de krant) verneem ik, dat er al snel een einde gekomen is aan de voorgenomen tocht. Het mee wegbrengen vorige week donderdag ging nog zo ogoed, althans t/m Weelde-Poppel. Jammer, veel beterschap, en hopelijk komt er een herkansing. Groeten, Wim Gevers, Schijndel